Cadeautips voor Sinterklaas en een heerlijk pepernootrecept

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint. Zaterdag is het zover, dan komt Sinterklaas met al zijn pieten aan in Dokkum en nog veel meer mooie plaatsen in Nederland. Vol verwachting kloppen dan heel wat kinderhartjes. Wat zou hij in mijn schoen doen, en zou ik krijgen wat ik het aller-allerliefste wil hebben? Een leuke en spannende tijd voor de kinderen. Om deze tijd nu zo leuk mogelijk door te brengen hebben wij vast het allerlekkerste pepernotenrecept voor jou om dit weekend in stijl te beginnen.

Pepernoten recept BenIkHip - Theresiablogt

Bak met je kids de aller-allerlekkerste pepernoten en kijk of je die van Sinterklaas kunt overtreffen met dit heerlijke recept van BenIkHip. Het recept is heel goed te maken met kleine kinderen, laat ze maar lekker kneden en balletjes draaien. Na 15 tot 20 minuten zijn ze klaar en geurt het huis inmiddels heerlijk. Daarna is het nog eventjes geduld hebben tot ze afgekoeld zijn en kan het smikkelen beginnen. Deze lekkernij deel je natuurlijk het liefst met je vriendjes en vriendinnetjes, of met opa en oma. Je neemt ze handig mee in dit hippe vos koffertje. Te schattig met die oortjes, ze zijn verkrijgbaar in twee maten maar ook als setje. Leuk voor bijvoorbeeld twee broertjes of zusjes. Hetzelfde koffertje, maar net iets kleiner voor de jongste.Koffertje-Kawai-vosje-BenIkHip - TheresiablogtSamen bakken met je kind is zo ontzettend gezellig, bovendien is het ook leerzaam voor de kinderen. Ze leren veel over voeding en vinden het superleuk om hun zelfgemaakte eten zelf op te eten. Een win-win situatie dus. Omdat je nu niet altijd tijd hebt om te koken en te bakken met je koter, hebben wij voor de kleine chefkoks deze mooie, houten keuken van Hape uitgekozen als cadeautip. Een geweldige en veelzijdig keukentje waar je kleintje de lekkerste recepten klaar maakt. Aan de achterzijde van deze keuken zit een krijtbord waarop je het menu kunt schrijven. Op het uitschuifbare barretje kun je alle recepten neer zetten en gebruiken als werkblad. Je kunt het keukentje uitbreiden met prachtige houten accessoires. Je shopt hem bij Eerlijk Speelgoed

BenIkHip - Eerlijk speelgoed - Theresiablogt

Supertof  ook zijn de Sint en Piet velours strijkapplicaties voor op een shirt. Met de keuze uit Sinterklaas op het paard, i love pepernoten, hulppietje en Sinterklaas ik ben dit jaar lief of stout geweest maak je een goede beurt bij de Sint en zijn gevolg. De strijkapplicaties zijn gemaakt van velours en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Sint strijkapplicaties - BenIkHip - Theresiablogt

Zo maak je deze gezellige tijd nog net iets leuker. En last but nog least, je shopt bij ons ook mooie paperbags voor pakjesavond, voor alle kleine en grote cadeautjes. Deze paperbags zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten, met de keuze uit verschillende kleuren opdruk en te personaliseren met een naam.

XXL-Paperbag-Sinterklaas

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s