Vier met Dopper het koraalrif

Nieuw in het assortiment van de Dopper waterfles is de kleur koraalrood. Niet voor niets is deze prachtige kleur gekozen, met de aankoop van een Dopper waterfles vier je onze koraalriffen en bestrijd je de plastic vervuiling. Zo heb je alle voordelen van één waterfles én kom je overal hip voor de dag.

Dopper Coral Red - BenIkHip - Theresiablogt

Dopper waterfles

Voordelen denk je nu misschien? Welke zijn dat dan? Als eerste drinken we met zijn allen steeds meer water. Het is gezond en daarbij bevat het geen calorieën en suikers wat weer goed is voor de lijn. Aangezien ons kraanwater van zo’n goede kwaliteit is, hebben we eigenlijk niet meer nodig dan een goede waterfles die je steeds opnieuw kunt vullen. Een perfecte vervanger voor bronwater in al die plastic flesjes is de Dopper waterfles. Deze is keer op keer te gebruiken, waarmee je de wereld behoedt voor nog meer plastic overschot. Zo red je de wereld op een heel eenvoudige én hippe manier.

Duurzaam proosten

De laatste 50 jaar is de helft van alle koraalriffen verdwenen. Dat komt door de klimaatverandering, overbevissing, toerisme en de milieuvervuiling. Plastic is zo’n gevaarlijke en serieuze milieuvervuiler. Als we hier niets aan doen verdwijnen alle koraalriffen! En hoe tof is het om dat met deze toffe design waterfles te doen! Duurzaam, heel veelzijdig en altijd beschikbaar.

De Dopper is niet voor niets mateloos populair, met zijn geweldige design is het een topper om mee te showen. Maar hij kan meer! Drink eruit als een flesje of ga voor chic door de bovenkant te gebruiken als glas. En met de sportcap tover je hem in één draai om tot een trendy bidon. Of je nu gaat sporten, een volle werkdag hebt of er een dagje tussenuit gaat, met deze hippe waterfles heb je altijd voldoende water bij de hand. En vullen kan bij iedere kraan.

Alle-Dopper-kleuren2018 - BenIkHip - Theresiablogt

Goed voor de wereld en je portemonnee

Het schoonmaken is een fluitje van een cent, hij kan namelijk gewoon in de vaatwasser tot 65 graden. Maar ook met de hand is hij zomaar goed schoon te maken. Naast de handigheid en de veelzijdigheid van de fles spaar je niet alleen het milieu, maar ook je portemonnee. Zo hoef je nooit meer plastic flesjes water te kopen die je,  wanneer ze leeg zijn, weggooit.

Bij BenIkHip krijg je nog meer leuks bij je Dopper, wanneer je er één of meerdere bestelt ontvang je er een gratis naamsticker bij. Erg handig! En uiteraard hebben wij ook alle andere hippe kleuren Doppers. Verwen jezelf en je gezin met zo’n hippe wannahave met een goed verhaal. Verbeter de wereld, begin bij jezelf met een Dopper waterfles.

Dopper -Paradise-colletion-with-coral-red - BenIkHip - Theresiablogt

 

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s