Unieke vriendenboekjes bij BenIkHip

Vrienden zijn een van de belangrijkste mensen in je leven. Of je nu groot bent of klein, met vrienden wordt alles mooier. Hoe leuk is het om al je vrienden en vriendinnen bij elkaar te verzamelen in een van deze supertoffe vriendenboekjes. Ze zijn er voor jongens, meisjes en volwassenen.

vriendenboek-voor-volwassen-quote-benikhip

Unieke vriendenboekjes

De vriendenboekjes van BenIkHip zijn uniek en ontworpen door Debbie van Inkideb. Ze zijn handig in formaat (A5) geven plaats aan 30 vrienden en hebben stuk voor stuk een geweldige look. Zowel de voorkant als de binnenkant is een streling voor het oog. Totaal heeft dit vriendenboekje 35 pagina’s dat is inclusief voor- en achterzijde en een pagina voor jezelf. De overige zijn voor al je vrienden en vriendinnen. Hoe leuk is het om ze allemaal bij elkaar te hebben in een superleuk boekje.

vriendenboek-superhero-benikhip

Vriendenboek voor jongens

Een vriendenboek is er voor jongens en meisjes, zo hebben wij ook twee verschillende. Een stoere met een superheld voor de jongetjes en een lieve met flamingo voor de meisjes. Er is plaats genoeg voor een leuke foto of tekening en voor alle antwoorden. Met dit stoere boekje kun je aankomen bij je vriendjes. Hij is uniek en superleuk vormgegeven in zwart-wit.

vriendenboekje-flamingo-invulboekje-benikhip

Vriendenboekje voor meisjes

Dan het boekje voor de meisjes, is dit geen plaatje? Superleuk met de flamingo, een creatie ook van het ontwerp van Debbie (Inkideb). Nog leuker maak je het wanneer je het vriendenboekje cadeau doet met een bijpassende flamingo pen. Laat de kleine diva’s en dames maar lekker schrijven, tekenen en plakken in dit boekje. Zo’n lief boekje is niet alleen leuk wanneer je het terug krijgt, ook jaren later is het een feestje om het terug te lezen.

vriendenboekje-flamingo-binnenkant-BenIkhip

Vriendenboek voor volwassenen

Dan het vriendenboek voor volwassenen, misschien heb je er al eens over gehoord of er zelfs als eens een keer in één geschreven. Deze volwassen versie in een hippe monochrome look is superleuk om in te vullen. Je kunt een rondje doen door hem al je vrienden te laten invullen. Ook leuk is het om dit boekje bijvoorbeeld in te laten vullen voor iemand die gaat trouwen of een wereldreis gaat maken. Zo geef je een onvergetelijk en persoonlijk cadeau waar nog vaak in gekeken wordt.

De boekjes worden geleverd in een plastic zakje en wanneer je het cadeau wilt doen pakken wij het met alle liefde voor je in.

vriendenboek-voor-volwassenen-benikhip

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s