Stuur een kopje koffie of thee

Een kopje koffie of thee sturen via de post….. Vanaf nu is dat mogelijk bij BenIkHip.nl We hebben superleuke wenskaarten in ons assortiment opgenomen met daarachter een kannet gevuld met koffie of thee. Een toffe wenskaart voor vele doeleinden. Zo kom je nog eens origineel voor de dag. Hoe het werkt dat lees je hieronder.

Kopje koffie of thee via de post

Nieuw in ons assortiment zijn de wenskaarten met een kopje koffie of thee. Super origineel wanneer je iemand wilt feliciteren, bedanken of veel geluk wil wensen met bijvoorbeeld een nieuwe woning. Wij hebben 12 verschillende kaarten met kannets waarbij je kunt kiezen uit koffie of thee.

In de kannet zit een heerlijke frisse en zoete thee of een goede koffie. De koffie is fairtrade en van uitstekende kwaliteit. Bovendien krijgt je door het innovatieve filter een filterkoffie met de unieke en rijke smaak van een cafetiére. Het werkt heel eenvoudig. De kannet (het kannetje) open je aan de bovenkant. Achterop de kannet staat tot waar je heet water kunt toevoegen. Even een paar minuutjes wachten en wanneer je het dopje verwijderd heb je een heerlijke kop thee of koffie.

Verschillende mogelijkheden

Om het jou nog gemakkelijker te maken hebben we bij deze wenskaarten met een kopje koffie of thee verschillende mogelijkheden. Zo kun je er voor kiezen om de kaart met kannet naar je huisadres te laten sturen, is er een mogelijkheid om een losse envelop erbij te bestellen en kun je ons de opdracht geven het kaartje te schrijven en direct naar het gewenste adres te sturen. Net wat jij het handigste vindt. En de laatste optie is natuurlijk ontzettend makkelijk wanneer je een last-minute kaartje wilt sturen.

Hiermee stuur je iets origineels en iets waar ze nog lang over doorpraten. En weet je dat je de kannetjes nog een paar keer kunt gebruiken? Handig toch? Je shopt deze toffe kaartjes met koffie of thee hier.

Oh ja, tussen deze toffe kaartjes zit er ook eentje voor de meester en juf om te bedanken voor het schooljaar. Hip en origineel om het jaar mee af te sluiten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s