Gezonde start van het nieuwe jaar

Happy 2019! Wij wensen je een gezond, gelukkig en liefdevol nieuw jaar toe. Maak er iets moois van. En hoe fijn is het ook om een heel nieuw en blanco jaar voor je te hebben? Ieder jaar voelt dat een beetje als een nieuwe start. Na alle overheerlijke en overdadige etentjes, borrels en oliebollen zijn we in januari meer dan anders toe aan een gezonde start van het nieuwe jaar.

Gezonde start - BenIkHip

Gezonde start van het nieuwe jaar

Heb jij goede voornemens of snak je net als mij naar gezond eten in januari? Heerlijke smoothies en vitamine- en vezelrijk eten? Maar vind je dat lastig om ook buiten de deur toe te passen? Op je werk bijvoorbeeld? Wanneer je een goed voornemen hebt om gezonder en bewuster te eten is het slim om goed voorbereid aan de slag te gaan. Dan is het opeens een stuk eenvoudiger.

Neem bijvoorbeeld je eigen lunch mee naar het werk. Een heerlijke salade, een kom yoghurt of vers fruit kun je ook goed mee naar je werk nemen. In een van onze Bento boxen blijft dit allemaal lekker vers en fris en mooi op zijn plaats. En wanneer je al dit lekkers mee neemt naar je werk snak je ook minder snel naar iets minder gezonds uit bijvoorbeeld de bedrijfskantine. Met de handige Snack in a box en Drink in a box heb je ook nog eens heel handig je muesli of een heerlijk tussendoortje bij de hand.

Bento-Box-XL-Apple-BenIkHip

Koele, gezonde en frisse lunch

Lekker koel blijven je lunch en tussendoortje in de koeltasjes. We hebben ze in veel verschillende printjes, zodat er altijd wel een is die je aanspreekt. En bovendien kom je ook nog eens heel hip voor de dag met zo’n tof koeltasje of lunchtasje, want zo worden ze ook genoemd.

Koeltasje Wold of Work beroepen - BenIkHip

Hydrateren to the max

En dan het drinken, water, water, water. Goed hydrateren is niet alleen heel goed voor je stoelgang en je lijf, ook je huid vaart er wel bij en raakt beter gehydrateerd. Bovendien voer je makkelijker je afvalstoffen af wanneer je voldoende drinkt. Met de hippe Dopper wordt dat een stukje makkelijker. Vul hem en zorg ervoor dat hij altijd bij je in de buurt staat. Zo vergeet je minder snel om te drinken. Ook handig zijn ze voor onderweg en met zoveel keuze qua kleur is er voor iedereen eentje favoriet.

Dopper- BenIkHip

Ulla, je persoonlijke water manager

Mocht je nu echt moeite hebben met het drinken van water, denk er dan eens aan om er bijvoorbeeld wat fruit in te doen. Met een schijfje citroen of sinaasappel heb je al snel een heerlijk smaakje aan je water. Voor diegene die echt een reminder nodig hebben om water te drinken is er de Ulla water manager. Een heel handig apparaatje die je om je glas of fles doet. Ulla geeft aan wanneer het tijd wordt om wat te drinken. Zo wordt het water drinken sneller een vaste gewoonte.

Ulla-hydration-reminder-drink-reminder-wit-benikhip

Wij wensen je heel veel gezondheid, geluk en veel liefde toe en hopen je ook dit jaar weer te mogen begroeten bij BenIkHip.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s